RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cinema în aer liber în fața Primăriei din Pașcani

Cinematograful mobil în aer liber, Caravana Filmului Românesc, va ajunge în curând în Pașcani. Evenimentul va avea loc weekendul viitor, adică în perioada 6-8 septembrie, în Piața din fata Primăriei Pașcani.

Astfel, vor fi amplasate 150 de scaune pentru persoanele care vor să participe la acest eveniment. În fiecare seară va rula câte un film românesc, iar intrarea la eveniment este liberă. Filmele vor fi proiectate pe un ecran gonflabil.

  

În fiecare seară, de la ora 19:00 vor fi activități în aer liber pentru copii, ce vor fi organizate de voluntarii Asociației Șansa 2010 Pașcani, iar de la 20:30 va rula un film artistic.

Evenimentul este organizat de Primăria Pașcani în parteneriat cu Asociația CineCultura București și Asociația Șansa 2010 din Pașcani. Primăria va contribui cu: 7.000 de lei, 150 de scaune și acces la sursă de energie electrică.

Caravana Filmului Românesc a fost și anul trecut la Pașcani, iar pășcănenii au putut viziona atunci filmele: „Triunghiul Morții” în regia lui Sergiu Nicolaescu, „Ecaterina Teodoroiu” în regia lui Dinu Cocea și „Momentul Adevărului (Dreptatea)”, în regia lui Andrei Blaier. Proiectul Caravana Filmului Românesc a început în anul 2013.

Related posts

Ce sfaturi au românii din diaspora pentru tinerii care vor să muncească în străinătate: “Feriţi-vă de români. Trebuie omenie, educație”

Redacția

Incendii la două locuințe din Tătăruși și Moțca

Redacția

Bacău: Directoarea unei școli a fost demisă după ce a transmis că etnicii maghiari nu vor fi chemați să participe la manifestările de 1 Decembrie

Redacția
Încarcă...