NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cinema în aer liber în fața Primăriei din Pașcani

Cinematograful mobil în aer liber, Caravana Filmului Românesc, va ajunge în curând în Pașcani. Evenimentul va avea loc weekendul viitor, adică în perioada 6-8 septembrie, în Piața din fata Primăriei Pașcani.

Astfel, vor fi amplasate 150 de scaune pentru persoanele care vor să participe la acest eveniment. În fiecare seară va rula câte un film românesc, iar intrarea la eveniment este liberă. Filmele vor fi proiectate pe un ecran gonflabil.

  

În fiecare seară, de la ora 19:00 vor fi activități în aer liber pentru copii, ce vor fi organizate de voluntarii Asociației Șansa 2010 Pașcani, iar de la 20:30 va rula un film artistic.

Evenimentul este organizat de Primăria Pașcani în parteneriat cu Asociația CineCultura București și Asociația Șansa 2010 din Pașcani. Primăria va contribui cu: 7.000 de lei, 150 de scaune și acces la sursă de energie electrică.

Caravana Filmului Românesc a fost și anul trecut la Pașcani, iar pășcănenii au putut viziona atunci filmele: „Triunghiul Morții” în regia lui Sergiu Nicolaescu, „Ecaterina Teodoroiu” în regia lui Dinu Cocea și „Momentul Adevărului (Dreptatea)”, în regia lui Andrei Blaier. Proiectul Caravana Filmului Românesc a început în anul 2013.

Advertisements

Related posts

Alexandru luptă cu SMA, boala al cărei tratament costă 2,1 milioane de dolari. Povestea băiețelului, relatată de mama lui, Gabriela

Redacția

Premiul cel mare la Loto 6 din 49 merge la Bârlad

Redacția

Clipe de coșmar pentru două femei bătute de soți. Ambele au ajuns la Spitalul Municipal, una dintre ele cu lama unui cuțit în picior

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site