NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cine spune că spitalele nu au bani: 900 de euro pentru achiziţionarea unui wc cu rezervor la Spitalul CF Pașcani!

Şefii Spitalului CF din Paşcani par că au descoperit o mină de bani. Altfel nu se explică cheltuielile extravagante pe care aceştia le fac în numele unităţii. Jurnaliştii de la Actualitatea TV şi NewsPascani.com au intrat în posesia unui document din care reiese că în anul 2013 unitatea medicală a cheltuit sume exagerate pentru achiziţia unor bunuri.

 

  

 Spre exemplu, conform Programului anual de achiziţii publice aprobat de Consiliul de Administraţie al Spitalului CF în 2013 pentru o oală de wc plus rezervorul aferent a fost prevăzută suma de 3.600 de lei, un rezervor de apă pentru un wc în valoare de 800 de lei, pentru o altă oală de wc 550 de lei şi o etajeră de porţelan 280 de lei.

 Obiectele sanitare mai sus menţionate pot fi găsite cu uşurinţă în orice magazin de specialitate la preţuri de 10 ori mai mici. Conducerea spitalului nu a furnizat un punct de vedere pe această temă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Până pe 31 decembrie, temperaturile se vor menține foarte ridicate

Redacția

ApaVital încetează contractul de delegare la Pașcani din cauza primarului. Ion Toma: “furnizarea apei nu se oprește de mâine, dăm timp Consiliului Local să găsească alte soluții”

Răzvan Grecu

Primarul și viceprimarul au tras chiulul de la Revelionul în aer liber!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site