RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cine a decis programul de furnizare a agentului termic de către RAGCL? Întrebare fără răspuns!

 

 

Consiliul Local a aprobat astăzi contractul de fidejusiune prin care operatorul de gaz al RAGCL Pașcani obține astfel garanția că își va primi banii pentru gazul furnizat. Consilierii din opoziție au cerut directorului regiei să ofere explicații referitoare la programul de furnizare. 

  

 

Claudiu Bodoașcă, consilier PNL, l-a întrebat în ședința de  astăzi pe directorul RAGCL cine a decis programul de furnizare a agentului termic în această iarnă.

“Ne-ați trimis o adresă în care ne informați că din cauza programului de furnizare a agentului termic, ați ajuns în situația de a factura mai puțin decât este factura emisă de furnizorul de gaz. Cine a decis acest program?”, a fost întrebarea consilierului Claudiu Bodoașcă de la PNL.

Directorul regiei locale a susținut că a recurs la măsura furnizării căldurii și apei calde câte patru ore dimineața și tot atâtea seara, având senzația că va face economii.

Consilierii locali au votat în unanimitate programul de  modificare a prețului gigacaloriei și a contractului de garantare a plății furnizorului de gaz, pentru ca populația să nu rămână în frig.

Cei din PNL i-au solicitat primarului Pantazi să ia în calcul, în regim de urgență, discutarea situației de la regie, astfel încât iarna următoare clienții să nu mai aibă această problemă.     

Related posts

Reprezentanții Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite (UNHCR) au revenit la Pașcani

Redacția

Procedură reluată pentru achiziția de indicatoare. Poliția cere amplasarea lor de urgență!

Marius Parteni

Primăria caută diriginte de șantier pentru proiectul „Reabilitare infrastructură străzi și pietonal în municipiul Pașcani”

Răzvan Grecu
Încarcă...