RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!

Pe măsură ce mulți directori executivi se laudă cu ideea de a-și înlocui angajații umani cu Inteligență Artificială (AI), chiar și directorii se tem acum că ar putea fi pe lista de înlocuire.

Directorii se tem de înlocuirea lor cu Inteligență Artificială. Conform unui nou raport de la firma de consultanță IT AND Digital, care a intervievat sute de lideri de afaceri din SUA, Marea Britanie și Olanda, 43% dintre respondenți au declarat că cred că AI-ul le-ar putea lua locul în calitate de director executiv.

Însă nici oamenii aflați în poziții de conducere nu fac vreun efort prea mare pentru păstrarea pozițiilor. În mod jenant, aproape aceeași proporție, 45%, au recunoscut că iau în secret decizii majore de afaceri „pe baza datelor și informațiilor obținute folosind ChatGPT”. Ceea ce ar putea fi dovezi solide că poate înlocuirea directorilor cu AI nu este o idee atât de rea până la urmă, scrie Futurism.

Mulți directori susțin că nu caută doar să se apere. Conform raportului, 68% dintre directori au declarat că considerentele etice privind adoptarea AI-ului la locul de muncă sunt o problemă prioritară,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cîţu, vizită în Ucraina. Preşedintele Senatului a vizitat Hostomel şi Irpin

Redacția

Belgia: 44.860 de auto-excluși din cazinouri și de la pariuri sportive

Redacția

Polonia anunță că va trimite mai multe trupe la graniță după ce Belarusul i-a încălcat spațiul aerian

Redacția
Încarcă...