RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Iohannis, atitudine ironică la adresa unui jurnalist care i-a adresat o întrebare relevantă în Delta Dunării: ”Domnule primar, Tulcea nu-i pe aici prin zonă?”

Președintele Klaus Iohannis a răspuns ironic vineri în conferința de presă din Deltă la o întrebare relevantă pusă de un jurnalist, care a chestionat absența primarilor de comune de la o întâlnire care avea ca temă tocmai problemele Deltei Dunării.

Dialogul dintre jurnalist și președintele Iohannis (de la minutul 15.00):

Jurnalist: Am constatat că nu au fost astăzi la întâlnire reprezentanți ai comunităților din interiorul Deltei. Mă refer la primari ai comunelor din interiorul Deltei și ai orașelor.

Klaus Iohannis: Domnule primar, Tulcea nu-i pe aici prin zonă?

  

Jurnalist: Mă refer din interiorul Deltei.

Klaus Iohannis: Da.

De ce e relevantă întrebarea pusă de jurnalist

Președintele Iohannis a vizitat vineri Delta Dunării și a discutat despre problemele din zonă. El a fost întâmpinat de o delegație din care au făcut parte primarul din Tulcea, președintele Consiliului Județean Tulcea, ministrul Mediului – Mircea Fechet, guvernatorul Deltei și specialiști din Institutul de cercetare.

Chiar Iohannis a vorbit despre problemele locale precum pescuitul excesiv și turism, dar și poluare. Rezolvarea acestor probleme ține și de autoritățile locale.

”Probleme sunt începând de la pescuitul excesiv,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

FOTO Brașov: Elevii de la Școala 2 vor împărți noua sală de sport, care a costat municipalitatea 27 de milioane de lei, cu gimnaştii de la Clubul sportiv Braşovia

Redacția

Propunere legislativă: centre în care dependenţii de droguri se vor putea injecta legal, sub supraveghere medicală

Redacția

Škoda Enyaq: producția SUV-ului electric a ajuns la 200.000 de unități

Redacția
Încarcă...