NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Cetățenii și primarii din comunele din zona Pașcani invitați să devină clienți ai PSA

Executivul local, directorul Prest Serv Apă SA și compartimentul Juridic din cadrul Primăriei au invitat primarii din zona municipiului Pașcnai, la o discuție pe teme de distribuția apei în comunele ce le conduc.

Autoritățile locale le-au prezentat celor care au răspuns astăzi invitației statutul și actul constitutiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară și i-au îndemnat pe primarii prezenți să discute în Consiliile Locale documentele. Au răspuns invitației primari și reprezentanți ai comunelor Sirețel, Stolniceni-Prăjăscu, Cristești, Cotnari, Hărmănești, Moțca, Tătăruși, Valea-Seacă, Miroslovești, Ruginoasa și Todirești.    

 

Primarul Dumitru Pantazi a menționat în fața celor prezenți că vor avea tot sprijinul la întocmirea documentațiilor, astfel încât să devină membri ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară. Important, în opinia edilului pășcănean, este atragerea de fondurieuropene pentru dezvoltarea rețelelor de apă.  

 

Cei invitați ar trebui să furnizeze un răsouns până la data de 20 august 2012.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Senatorul Lazăr trage un semnal de alarmă în privința situației din învățământul românesc

Marius Parteni

PSD îi răspunde lui Pintilie: Facem apel la pășcănenii de bună credință să nu se lase păcăliți de intervențiile populiste ale candidatului PNL, Marius Pintilie

Răzvan Grecu

Nichita a primit o lovitură dură. Proiectul lansat ieri l-ar putea scoate definitiv din politică – FOTO

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site