NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Cetățenii și primarii din comunele din zona Pașcani invitați să devină clienți ai PSA

Executivul local, directorul Prest Serv Apă SA și compartimentul Juridic din cadrul Primăriei au invitat primarii din zona municipiului Pașcnai, la o discuție pe teme de distribuția apei în comunele ce le conduc.

Autoritățile locale le-au prezentat celor care au răspuns astăzi invitației statutul și actul constitutiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară și i-au îndemnat pe primarii prezenți să discute în Consiliile Locale documentele. Au răspuns invitației primari și reprezentanți ai comunelor Sirețel, Stolniceni-Prăjăscu, Cristești, Cotnari, Hărmănești, Moțca, Tătăruși, Valea-Seacă, Miroslovești, Ruginoasa și Todirești.    

 

  

Primarul Dumitru Pantazi a menționat în fața celor prezenți că vor avea tot sprijinul la întocmirea documentațiilor, astfel încât să devină membri ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară. Important, în opinia edilului pășcănean, este atragerea de fondurieuropene pentru dezvoltarea rețelelor de apă.  

Advertisements

 

Cei invitați ar trebui să furnizeze un răsouns până la data de 20 august 2012.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, despre pericolul invadării Ucrainei: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice tip de răspuns”

Redacția

BEC respinge cererea de creştere a numărului de parlamentari pentru Iaşi

Redacția

PNL invită pășcănenii la o întâlnire cu Andrei Muraru, candidatul judeţului Iaşi la europarlamentare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site