RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Forfotă în PSD Pașcani! Bate vântul schimbării la nivelul conducerii locale

Bate vântul schimbării, în cadrul organizației locale a PSD Pașcani. Sunt semnalele din ce în ce mai clare că actuala conducere va fi schimbată din funcție. Totul ține de dorința liderilor de la nivel central, de a reforma activitatea la nivelul organizațiilor din țară.

Dumitru Pantazi, candidatul PSD ce a pierdut alegerile pentru funcția de primar, nu va mai ocupa această funcție. Slaba activitate, cât și rezultatele din ultimii ani, la care se adaugă și dorința liderilor naționali de a reforma partidul, va duce către o nouă conducere la nivel de organizații, fără rezultate și activitate.

Deocamdată, în jurul fostului primar sunt social-democrați care au format un scut, dar se anunță decizii ferme. Conducerea partidului la nivel local ar putea fi preluată de un lider regional, care va avea ca scop abordarea unei strategii ce trebuie să asigure schimbarea atitudinii și abordarea problemelor la nivel de organizație și activitate în Consiliul Local.

Conducerea la nivel central, vrea oameni noi, care să pună umărul la reorganizarea partidului. Sunt semnale că fostul viceprimar Gabriela Nedelcu, dorește să candideze la funcția de președinte, dacă Dumitru Pantazi va fi înlăturat. Ea este susținută de garda veche, dar și de o parte din noii consilieri. Mai mult, se discută ca PSD să meargă la următoarele alegeri locale pe mâna lui Leonard Ursu, ca și candidat la funcția de primar.

  

Și senatorul Maricel Popa, actualul lider județean al PSD, este printre cei care va fi schimbat. Conducerea județeană a PSD ar putea fi formată în jurul lui Cristian Stanciu, liderul consilierilor județeni din cadrul CJ Iași.

Related posts

PSD a anunțat numele unor candidați la funcția de primar! Pristăvița la Ruginoasa, Bălteanu (ex. USR) la Mircești! Iată comunicatul!

Redacția

G4Media: Abuzurile de putere ale premierului Ciucă. Generalul distruge instituții întregi ca să scape de acuzația de plagiat

Redacția

Marius Pintilie și-a depus candidatura pentru funcția de primar! Vezi lista PNL pentru Consiliul Local! (VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...