NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Amical CS Kosarom – Știința Miroslava. Startul de campionat va fi devansat

Liga a III la fotbal este posibil să debuteze spre finalul lunii august, deși startul inițial era anunțat pentru data de 17 august. În acest sens ceic are se ocupă de pregătirea echipei locale au fost nevoiți să prelungească programul meciurilor de verificare, astfel încât la ora debutului jucătorii să fie în formă.

Advertisements

Sâmbătă, 4 august, începând cu orele 10.30 echipa locală va întâlni pe teren propriu formația țtiința Miroslava, o formație care a promovat în acest an în eșalonul trei al țării. Ieri jucătorii antrenați de Adrian Kereszy au jucat la Rădăuți în compania formației locale. Partida a fost câștigată de bucovineni cu scorul de 4-3, la capătul unui meci în care formației pășcănene i-a fost refuzat două lovituri de pedeapsă.”Stăm bine la capitolul pregătire, în schimb avem accidentați cei trei atacanți. Sperăm să îi recuperăm până la începutul ediției de campionat, ce a fost amânată pentru 24 sau 31 august”, ne-a declarat Adrian Kereszy, antrenorul CS korasom Pașcani.  

 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cuvinte grele la adresa conducerii CSM Pașcani, din partea unor consilieri locali

Marius Parteni

David Popovici și Robert Glință, imagini superbe de la finalele de la Tokyo 2020. Mesajul Comitetului Olimpic

Redacția

România, pe locul 3 în clasamentul medaliilor. David Popovici, desemnat cel mai bun sportiv de la CE de natație pentru juniori

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site