RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cerul a plâns cu fulgi pentru Dragoș și Ana, tinerii plecați spre cer, în Ajunul Crăciunului

Ana-Maria Ungureanu si Dragos Varlan, in varsta de 23 si respectiv 32 de ani, au fost ieri condusi pe ultimul drum. La Iasi, cimitirul “Sf. Petru si Pavel” a devenit neincapator. Zeci de cunoscuti au venit pentru a-si lua ramas bun de la Dragos, prietenul lor, la fel s-a intamplat si in satul natal al Anei. Ana, cum era cunoscuta de prieteni, a fost implicata in foarte multe asociatii studentesti din Iasi, participand la multe proiecte ce au legatura cu mediul inconjurator sau animale.

  

Fata era din comuna Todiresti, judetul Iasi, insa locuia intr-un bloc din cartierul Tatarasi, intr-un apartament la mansarda, pe care l-a luat cu chirie. A absolvit Facultatea de Litere, specializarea jurnalism, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, iar inainte de a apela la acest gest, Ana lucra la o firma din Iasi. Dragos era si el un baiat implicat in proiectele privind mediul inconjurator, fiind un activist convins impotriva proiectului Rosia Montana. Desi este originar din Iasi, tanarul de 32 de ani traia de multa vreme in Timisoara. Initial, totul parea a fi o sinucidere, insa se pare ca nu a fost asa. Recent, prietenii celor doi au lansat alte ipoteze.

“Clar nu a fost sinucidere”

Ieri, prietenii lui Dragos Varlan au scris un mesaj in care sinuciderea este exclusa cu desavarsire. “Va anuntam, cu durere în suflet, ca prietenul si camaradul nostru Dragos Vârlan s-a stins în noaptea de 24 decembrie, în urma unui accident. Era împreuna cu Ana Ungureanu, o amica, pe balconul apartamentului unde statea Ana, balcon deschis cu o balustrada joasa si o carpeta pe jos. Probabil ca stateau pe balustrada si, la un moment-dat, unul dintre cei doi a alunecat tragându-l si pe celalalt. În balcon a fost gasit un pahar plin, iar celalalt pahar era pe strada. Tot pe strada era si geaca lui Dragos, care probabil ca a avut-o ea pe umeri, pentru ca el mai avea si un hanorac”, sustine unul dintre prietenii lui Dragos Varlan.

De asemeanea, iubita lui Dragos, Teodora, a sustinut ca varianta sinuciderii este categoric exclusa. Fata crede ca totul a fost o intamplare nefericita si ca iubitul ei, Dragos, nu ar fi fost niciodata in stare de asa ceva. Teodora si Dragos erau impreuna de trei ani si aveau multe planuri de viitor. Inca de cand s-au cunoscut, au impartit aceleasi pasiuni legate de mediul inconjurator. De revelion avea in plan sa viziteze Praga, dar moartea le-a distrus toate planificarile. Initial, o slujba de inmormantare asa cum se cuvine a fost exclusa, din cauza posibilitatii sinuciderii celor doi, dar pana la urma, Mitropolia a decis ca ambii sa fie ingropati crestineste. In acest caz, cercetarile continua, fiind intocmit un dosar penal, dar pentru familiile celor doua suflete plecate mult prea devreme, acest lucru nu mai este important.

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Subvențiile „infinite” la energie ar putea accentua sărăcia energetică. Ce anunţă specialiştii

Redacția

ADHD nu dispare, boala trebuie tratată în primii ani de viață. Altfel, pacientul devine un om de temut în societate

Redacția

12% din populația Pașcaniului a depus cereri pentru ajutor la căldură

Marius Parteni
Încarcă...