NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cel mai a șteptat film biografic al anului a intrat în cinematografele românești

Cel mai a șteptat film biografic al anului a intrat în cinematografele românești. „Bohemian Rhapsody”, urmărește ascensiunea vocalistului legendar al trupei Queen. Iar Rami Malek – cel care îl interpretează pe Freddie Mercury – nu a greșit nicio notă.

 

  

L-ați recunoscut desigur pe Freddie Mercury. Legendarul vocalist al trupei Queen a murit în 1991, dar „Bohemian Rhapsody” este primul lungmetraj de ficțiune care dramatizează povestea artistului. Asta se datorează poate și faptului că în acest caz, viața bate filmul.

Personalitatea atât de extravagantă a lui Mercury și istoria lui zbuciumată par oricum scrise de un scenarist de la Hollywood.

În rolul arhicunoscutului Freddie Mercury a fost distribuit cvasinecunoscutul Rami Malek.

Malek a avut primul rol principal într-un lungmetraj abia în 2016, iar cel mai cunoscut rol al lui e cel al hacker-ul asocial din serialul „Mr. Robot”. Cu apariția din „Bohemian Rapsody”, Malek i-a câștigat cu siguranță și pe toți fanii lui Freddie.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

5.186 de voturi exprimate în primele 4 zile de vot pentru Premiile Actualitatea TV. Cele mai disputate categorii: Educație, Politică, Afaceri, Cultură și Spritualitate

Răzvan Grecu

Mâine încep Zilele Municipiului Pașcani. Vezi programul complet

Răzvan Grecu

Un club din Pașcani se promovează pe Taraf TV (VEZI VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site