NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cel mai a șteptat film biografic al anului a intrat în cinematografele românești

Cel mai a șteptat film biografic al anului a intrat în cinematografele românești. „Bohemian Rhapsody”, urmărește ascensiunea vocalistului legendar al trupei Queen. Iar Rami Malek – cel care îl interpretează pe Freddie Mercury – nu a greșit nicio notă.

 

L-ați recunoscut desigur pe Freddie Mercury. Legendarul vocalist al trupei Queen a murit în 1991, dar „Bohemian Rhapsody” este primul lungmetraj de ficțiune care dramatizează povestea artistului. Asta se datorează poate și faptului că în acest caz, viața bate filmul.

Personalitatea atât de extravagantă a lui Mercury și istoria lui zbuciumată par oricum scrise de un scenarist de la Hollywood.

În rolul arhicunoscutului Freddie Mercury a fost distribuit cvasinecunoscutul Rami Malek.

Malek a avut primul rol principal într-un lungmetraj abia în 2016, iar cel mai cunoscut rol al lui e cel al hacker-ul asocial din serialul „Mr. Robot”. Cu apariția din „Bohemian Rapsody”, Malek i-a câștigat cu siguranță și pe toți fanii lui Freddie.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Ioan Gyuri Pascu&The Blue Workers vor susține mâine un concert în Pub La Castani

Oana Cordoneanu

NADIA COMĂNECI // Reconstituirea evadării din infern a Nadiei Comăneci acum 29 de ani, pas cu pas » A fugit din România comunistă trecând clandestin două granițe

Redacția

Povestea Rodicăi Paléologue, fotomodelul român care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site