NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cea mai frumoasă femeie din Europa este născută în Pașcani. Sabrina Bujoreanu a câștigat Miss Fashion tv Europe 2019

 

Sabrina Bujoreanu este câștigătoarea titlului de frumusețe Miss Fashiontv Europe 2019, competiție disputată în București la sfârșitul lunii iulie.

  

Frumoasa româncă născută la Pașcani a concurat cu alte 32 de concurente alese din fiecare țară europeană și a câștigat premiul I – o bijuterie cu diamante de 20.000 de euro oferită de Mouawad, brandul luxury de bijuterii din diamante preferat de celebrități precum Nicole Kidman, Elizabeth Taylor, Gigi Hadid sau Celine Dion. Pe lângă impresionanta bijuterie ”Flower of Eternity” alcătuită din aur roz de 18K și sute de diamante, Sabrina a mai câştigat și oportunitatea de a participa la realizarea campaniei de promovare a brandului Mouawad, care va avea loc în Sardinia și în Insula Capri la sfârșitul acestei veri. Titlul de frumuseţe câştigat de Sabrina îi va asigura de asemenea participarea în finala concursului Miss Fashiontv Worldwide din Emiratele Arabe Unite.

sursa www.cancan.ro

Advertisements

Related posts

Tot ce trebuie să știi despre bujiile incandescente

Redacția

Au făcut furori la emisiunea „Gospodar fără pereche”, dar nimeni nu se aștepta la asta! Un afacerist venit de pe meleaguri italiene s-a îndrăgostit de o maseuză. Secretul unei relații ca în povești

Redacția

Un deputat pășcănean îşi face campanie printre îndrăgostiţi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site