RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Ce sunt „ciupercile magice”, brandul de țară în Jamaica. Turiștii, ademeniți cu produse psihedelice care sunt interzise în Europa și SUA

Mai multe stațiuni jamaicane promovează turismul care oferă experiențe mistice și ameliorarea stresului prin intermediul „ciupercilor magice”. În felul acesta încearcă națiunea din Caraibe să dezvolte o industrie de nișă în domeniul produselor psihedelice naturale.

Ciupercile care conțin compusul cu efect psihoactiv, psilocibina, sunt ilegale în cea mai mare parte a Europei și a Statelor Unite ale Americii. În Jamaica, ele devin, iată, brand de țară.

Jamaica vrea să dezvolte industria psihedelică

Guvernul jamaican nu a scos niciodată ciuperca halucinogenă în afara legii și acum îi încurajează pe investitori pentru a dezvolta industria psihedelică, care, potrivit unei estimări, ar putea valora 8 miliarde de dolari la nivel mondial până în 2028.

  

O femeie din Mexic, ucisă și tranșată pentru organe de un bărbat cunoscut pe Internet

24 Nov, 19:33 | Știri externe

Lukașenko îi îndeamnă pe ucraineni să nu se mai lupte cu Rusia, dacă nu vor să fie distruși complet: „Totul este acum în mâinile Ucrainei”

24 Nov, 18:16 | Știri externe

CIA vrea să-i recruteze pe rușii dezgustați de războiul din Ucraina

24 Nov, 17:23 | Știri externe

Jamaica are cel puțin patru stațiuni axate pe psilocibină, dintre care trei au fost deschise în ultimii ani, deoarece guvernul a început să încurajeze investițiile private în acest sector.

Oficialii de la Jamaica Promotions Corporation, o agenție de stat care promovează oportunitățile de afaceri,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un englez a reușit să economisească 10.000 de lire cu o metodă extremă: „Am „îndoit” laptele cu apă ca să-mi ajungă mai mult și am refolosit pliculețele de ceai vechi”

Redacția

Oficial: Diferendul dintre Franța și SUA nu va afecta cooperarea din interiorul NATO

Redacția

VIDEO | Un român din Scoția s-a oferit să îl tundă gratis pe Regele Charles. Reacția monarhului britanic

Redacția
Încarcă...