NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Câtă ipocrizie!!! Pantazi acuză că în cazul datoriilor unor cetățeni către Prest Serv Apa a intervenit prescripția, în timp ce firma sa beneficează și ea de o astfel de prescripție în cazul datoriei de 2,7 milioane de lei către Primărie!

Primarul Dumitru Pantazi dovedește pe zi ce trece că are două standarde în administrarea municipiului: unul ocult, în care-și promovează interesele firmei sale în detrimentul interesului comunității locale și altul public, în care se declară adeptul respectării banului public și al investițiilor în folosul comunității.

 

Prezent la televiziunea sa favorită, Bit TV, edilul șef a avut ipocrizia de a condamna faptul că unii cetățeni din Pașcani au beneficiat în cazul datoriilor pe care le aveau către Prest Serv Apa de prescripție. Probabil că Dumitru Pantazi consideră că pășcănenii uită de la mână până la gură și nu-și mai amintesc că tocmai firma edilului șef a beneficiat tot de prescripție în cazul datoriei de 2,7 milioane de lei pe care o avea către Primărie.

„Nu cred că e normal ca un cetățean care consumă doi, trei ani de zile să nu plătească acest serviciu. Sunt situații la Prest Serv Apa unde nu au achitat…deci a intervenit prescripția fără să-și încaseze banii pe serviciul prestat. Nu , nu e posibil așa ceva!” a declarat Dumitru Pantazi mimând un primar extrem de îngrijorat și afectat de banul public.

Curios este faptul că jurnalistul Cătălin Cojocaru nu l-a atenționat în emisiune pe primar că și firma sa a beneficiat de o astfel de prescripție în cazul datoriei AgroComplex Lunca Pașcani către municipalitate.

Menționăm că primarul Dumitru Pantazi a mai beneficiat și de o pescripție a unor fapte penale ce privesc privatizarea și însușirea patrimoniului AgroComplex Lunca Pașcani. Toate ilegalitățile din acest caz au fost constatate de Corpul de Control al Primului Ministru, însă procurorii au ținut dosarul în sertare până a intervenit prescripția faptelor incriminate.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria nu a reușit nici astăzi să monteze corturile anticaniculă

Redacția

PSD a mai identificat un motiv pentru a respinge proiectele PNL ce privesc obiectivele din Parcul Peștișorul

Marius Parteni

Investiţii de primăvară, finalizate cu succes la Târgu Frumos

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site