NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Cancelarul Austriei, vizită în Bulgaria. Ce promisiune face Karl Nehammer, după ce a închis ușa Schengen

Austria va face lobby la Uniunea Europeană pentru ca Bulgaria să primească asistenţă în valoare de două miliarde de euro, bani destinați întăririi securităţii la frontiera cu Turcia. Anunțul cancelarului Karl Nehammer marchează o schimbare în atitudinea Vienei, remarcă presa de la sud de Dunăre.

Nehammer și președintele Rumen Radev au avut o întâlnire de lucru şi au inspectat amenajările pentru cazarea imigranţilor ilegali ajunşi în Bulgaria.

De asemenea, dintr-un elicopter, cei doi au inspectat frontiera bulgaro-turcă, punctează agenția BTA.

Zelenski spune că va combate corupția din Ucraina. El promite “decizii adecvate” după scandalurile din ultima vreme

  

23 Jan, 16:14 | Știri externe

Advertisements

Copil de doar trei ani din Marea Britanie, admis în clubul celor mai inteligenți oameni din lume. A învățat singur 7 limbi străine S-a îngrășat 40 kilograme în doar 10 luni, motiv pentru care s-a prezentat la spital. Ce i-au descoperit medicii din Italia unei femei de 62 de ani Președintele Croației face acuzații grave la adresa țărilor din Uniunea Europeană. Zoran Milanovic: ”UE ne tratează ca și cum am fi retardați”

23 Jan, 14:30 | Știri politice

Bogdan Aurescu mulțumește Italiei pentru sprijinul față de aderarea României la spațiul Schengen

23 Jan, 13:57 | Știri politice

Rumen Radev și Karl Nehammer au inspectat frontiera Bulgariei dintr-un elicopter / Sursa FOTO: twitter.com/karlnehammer Karl Nehammer: „Suntem deosebit de recunoscători Bulgariei”

Advertisements

Protecţia frontierei bulgaro-turce înseamnă şi protecţia frontierei Austriei, a ținut să transmită Nehammer: „Suntem deosebit de recunoscători pentru eforturile pe care le face statul bulgar pentru protecţia acestei frontiere. Austria susţine eforturile Bulgariei şi vom face lobby să fie furnizate aceste două miliarde de euro necesare”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Mesajul lui Zelenski adresat rușilor în noaptea de Anul Nou: „Un stat terorist nu va fi iertat niciodată”

Redacția

Trei asteroizi din categoria „Ucigași de planete” au fost descoperiți în apropierea Pământului. „Ar fi un eveniment de extincție în masă”

Redacția

Cât timp durează protecția oferită de schema completă cu vaccinul anti-Covid de la Pfizer. Fondatorul Biontech a oferit răspunsul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site