NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Buget generos pentru investiții publice la Târgu Frumos

Buget extrem de mare în acest an pe secțiunea de dezvoltare la Târgu Frumos. Vorbim de aproximativ 5,2 milioane lei, bani care vor fi cheltuiți pentru finzalirea unor investiții începute anul trecut, dar și pentru altele care vor demara anul acesta.

Ionel Vatamanu, primarul localității, susține că pentru el principalul scop este acela de a moderniza orașul. A redus cheltuielile de funcționare și spune că an de an își propune să crească sumele alocate pentru investiții.”Bugetul nostru este de aproximativ 8,1 milioane lei. Din această sumă foarte mulți bani, 5,2 milioane lei merg către investiții. De aici plătim și rata anuală aferentă creditului pentru dezvoltare pe care l-am contractat, ce se ridică la 680.000. Cele mai importante lucrări sunt amenajarea de parcări, reabilitarea termică ale unor blocuri, Centrul Multifuncțional și Biblioteca, finalizarea lucrărilor la Esplanada orașului, trotuarele, parcul și încercăm să extindem rețeua de energie electrică către noul cartier, acolo unde vom pune la dispoziția tinerilor teren pentru construcția de case”, ne-a declarat Ionel Vatamanu, primarul orașului Tg. Frumos.     

Menționăm faptul că Primăria a înregistrat un excedent financiar de 1,4 milioane lei, bani care vor fi folosiți pentru sectorul dezvoltare.

  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Prima şedinţă de Consiliu Local de la Târgu Frumos din acest an

Ema Roman

Accident rutier, fără victime, pe o stradă din Târgu Frumos

Marius Parteni

Buget fără precedent pentru manifestarea din acest an a Zilelor Orașului Târgu Frumos

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site