NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Târgu Frumos: Locurile de parcare vor fi scoase la licitaţie. Riveranii au prioritate

În ședința ordinară de la Târgu Frumos, viceprimarul Ion Alexa Angheluș a adus la cunoștiința consilierilor, faptul că la Primărie a fost înregistrat un număr mare de solicitări cu privire la închirierea parcărilor pe domeniul public.

 

  

Acest aspect s-a discutat și în ședințele de specialitate, unde Costel Colotin a făcut anumite amendamente cu privire la perioada de închiriere a locului de parcare. Acesta propune ca aceasta să fie de la ora 18.00 și până la ora 06.00, pentru a se evita aglomerația și alte probleme care ar putea apărea.

Al doilea amendament face referire la faptul că fiecare apartament trebuie să aibă câte un loc de parcare, cu precizarea că va fi luată în considerare o singură locație. În felul acesta, cineva care are cinci mașini, nu va beneficia de tot atâtea locuri de parcare. Prețul de pornire al licitației este de 100 lei.

În replică, primarul orașului, Ionel Vatamanu, a propus ca închirierea să se facă pe toată perioada zilei. Acesta este de părere că, cel care câștigă licitația pentru locul de parcare, ar trebui să beneficieze, de acel loc, pe toată durata zilei.  

La finalul discuțiilor, toți cei prezenți au votat în unanimitate proiectul inițial.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Noi lucrări de asfaltare la Târgu Frumos

Redacția

Târgu Frumos: Ședință ordinară de Consiliu Local

Redacția

Târgu Frumos: Modernizarea iluminatului public în Parcul „Ing. Dan Dumitrachi”

Iulia Atodiresei

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site