RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bogdan Alexa a preluat șefia ANRSC București

Singurul reprezentant al municpiului Pașcani din Guvernul României a preluat, de două zile, o funcție importantă. Prin ordin al primului ministru, Bogdan Alexa a preluat conducerea Agenției Naționale de Reglementare a Serviciilor Comunitare la nivel de țară.

 

 

  

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial din data de 27 martie 2017. “La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Doru Ciocan se revocă din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. Începând cu data prevăzută la art.1, domnul Bogdan Petru Alexa, vicepreşedinte, exercită atribuţiile preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii”, se arată în decizia primului ministru.

Alexa ocupa din 8 octombrie 2015 funcția de vicepreședinte al ANRSC București. 

{jcomments off}

Related posts

Următorul obiectiv pentru Primăria Pașcani: Proiecte transfrontaliere, în parteneriat cu comunități înfrățite

Marius Parteni

Amenințări cu demisia ale președintei de CA de la RAGCL. Consilerul Bălău: “Nu mai putem povesti la infinit, rolul nostru este de a găsi soluții”

Marius Parteni

Consilierii decid dacă se organizează Zilele Municipiului în acest an. Ziua Recoltei, în octombrie

Marius Parteni
Încarcă...