NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

De ce se teme primarul Pantazi? Ședința extraordinară de vineri amânată pentru marți, deoarece PSD-ul nu are majoritate!

 UPDATE: Informația privind amânarea ședinței de CL pentru data de 15.10.2013, ora 10.00, a fost confirmată în urmă cu câteva minute pe site-ul Primăriei municipiului Pașcani. Știrea inițială: Primarul Dumitru Pantazi vrea să amâne ședința extraordinară ce a fost programtă pentru data de vineri, 11 octombrie. Conform unor surse din cadrul Primăriei, edilul șef va semna astăzi un nou convocator pentru data de marți, 15 octombrie.

Decizia pe care o va lua Dumitru Pantazi este cauzată cel mai probabil de faptul că dacă ședința de CL ar avea loc mâine, PSD nu ar avea prezenți decât 8 consilieri locali și astfel nu ar întruni majoritatea necesară pentru ca proiectele să treacă.

Motivul este legat de prezența consilierelor PSD Carmen Apostol și Gabriela Nedelcu la Conferinta Anuală a directorilor organizată de Inspectoratul Școlar Județean, vineri, 11 octombrie, de la ora 10.00, la Biblioteca Centrală Universitară "Mihai Eminescu". De asemenea, plenul legislativului local nu l-a validat pe consilierul din partea PSD care îi va lua locul lui Dragoș Ionescu.

Prin acest demers primarul și echipa sa întărește ideea că pregătește ceva. El ar fi putut ține ședința cu ceilalți aleși locali, dar se pare că nu se bazează nici măcar pe votul liberalilor. Surse ne-au declarat că edilul își dorește să îi aibe prezenți pe toți cei zece aleși locali din partidul pe care îl conduce. Se zvonește că unii din consilierii PSD vor încerca să micșoreze indemnizațiile membrilor din Consiliile de Administrație, care vor fi votați la ședință.   

 Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de mâine erau programate următoarele proiecte de hotărâre:

PROIECT DE HOTARARE  privind  aprobarea caracteristicilor tehnice ale utilajelor si echipamentelor specifice activitătii de salubrizare ce urmeaza a fi achizitionate din finantarea rambursabila interna în valoare de 1.737.488 lei, garantată de Municipiul Pascani prin H.C.L. nr. 148/30.08.2013

PROIECT DE HOTARARE  privind  aprobarea Studiului de fezabilitate “Heliport in   vecinatatea  Spitalului  Municipal de Urgenta Pascani”

PROIECT DE HOTARARE  privind   numirea membrilor in Consiliul de Administratie la RAGCL Pascani

PROIECT DE HOTARARE  privind   numirea membrilor  in Consiliul de Administratie la S.C.  PREST SERV APA S.A. Pascani, avand ca unic actionar Municipiul Pascani

PROIECT DE HOTARARE  privind   numirea membrilor in Consiliul de Administratie la S.C.  CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pascani, avand ca unic actionar Municipiul Pascani

Initiatorul proiectului-Primarul municipiului Pascani

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Primarul din Ruginoasa a fost luat pe sus de procurori. Un document exploziv a scos totul la lumină

Redacția

Cum arată Cartea de Onoare a Municipiului şi ce personalităţi au semnat în ea

Ema Roman

Șeful de la Salubritate protejat de primar. Raportul care-l încriminează amânat pentru ca Dumea să-și pregătească apărarea

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site