RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bode: „Românii nu vor circul AUR, nici circul USR, nu vor scandal”. Ce spun liderii PNL despre coaliția cu PSD

Nicolae Ciucă a participat alături de fostul ministru Lucian Bode și de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung, unde au subliniat necesitatea stabilității politice și a coaliției PNL-PSD în contextul actual. Secretarul general al PNL a afirmat că românii nu vor „circul AUR sau circul USR” la guvernare. 

Liberalii au subliniat necesitatea stabilității politice FOTO Mediafax

Liberalii au subliniat necesitatea stabilității politice FOTO Mediafax

„Este adevărat, Partidul Naţional Liberal şi-a asumat guvernarea într-o coaliţie de trei, ulterior de doi, pentru că ţara avea nevoie de stabilitate politică, ţara avea nevoie să asigure trecerea prin toate aceste crize succesive şi suprapuse şi ţara avea nevoie să meargă mai departe. Pentru toate astea, uneori este nevoie să facem şi un minim sacrificiu de orgoliu. L-am făcut, îl facem şi îl vom face în continuare. Dar pentru asta nu cerem ca cineva să vină să o aprecieze deschis. Trebuie doar să ne respecte. Minimul respect pentru ceea ce noi putem să oferim şi am oferit şi vom oferi în continuare”, a spus Nicolae Ciucă la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung. 

  

Potrivit secretarului general al PNL, Lucian Bode, actuala Coaliție de guvernare „asigură stabilitatea de care avem nevoie în România şi acest lucru nu cred că îl poate nega nimeni.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ucraina: CIO este de partea greşită a istoriei. Recompensează agresiunea lui Putin în timp ce ignoră moartea şi victimele agresiunii

Redacția

VIDEO Zelenski anunţă că au fost sancţionate 280 de companii şi 120 de persoane care au ajutat Rusia prin intermediul jocurilor de noroc

Redacția

ÎPS Pimen va fi înmormântat la Mănăstirea Sihăstria Putnei, așa cum și-a dorit

Redacția
Încarcă...