NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Biblioteca Municipală și-ar putea muta activitatea în fostul magazin „Complex Siretul”

Condițiile improprii în care își desfășoară de ani buni de zile activitatea Biblioteca Municipală Pașcani, i-a determinat pe cei din administrația locală să caute rapid soluții pentru a rezolva această problemă.

 

Primarul Dumitru Pantazi a prevăzut în proiectul buget pentru anul 2014 pe lista de investiții un milion de lei pentru achiziționarea unui imobil în care să fie mutată activitatea Bibliotecii. Este vorba despre clădirea fostului Complex Siretul, situată pe strada Grădiniței.  

  

”Suntem în discuții și tratative pentru achiziționarea unui obiectiv pentru amenajarea Bibliotecii. Să vedem în ce măsură reușim să concretizăm, să ajungem la o negociere să găsim soluții astfel să putem achiziționa și să amenajăm o Bibliotecă”, ne-a declarat Dumitru Pantazi, primarul Municipiului Pașcani.

Actualul sediu al instituției, este într-un stadiu avansat de degradare cu pereți crăpați, acoperiș spart, rafturi care cedează, volum mare de cărți care nu mai au loc din cauza faptului că nu mai există spațiu pentru a amplasa alte rafturi. 

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

Se reiau zborurile spre Marea Britanie de la Iași. La întoarcere nu se stă în izolare

Redacția

Cetăţenii semnalează pericolele din oraş! Trotuarele distruse – supărarea bătrânilor

Ema Roman

Listele cu angajații RAGCL ce vor fi disponibilizați sunt în lucru. Conducerea va aplica programul de concediere colectivă

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site