RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bebeluş de două luni opărit grav şi tratat cu cerneală pe arsuri. Mobilizare în cadrul MAI pentru a-i fi salvată viaţa

Medicii ieşeni au preluat o fetiţă de doar două luni ce are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului după ce a fost scăpată de soră în ligheanul cu apă clocotită.

Cazul dramatic a avut loc în localitatea ieşeană Iazu Nou. Potrivit unor surse medicale, bebeluşul de două luni ar fi fost scăpat de sora sa mai mare într-un lighean cu apă clocotită. Imediat după incident, victima ar fi fost dată cu cerneală peste arsuri, nefiind clar dacă „tratamentul” i-a fost aplicat de soră sau de alţi membri ai familiei sale. În primă fază, un echipaj medical cu asistent, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a ajuns la faţa locului. Când cadrele medicale au văzut că fetiţa se află în stare foarte gravă au solicitat un echipaj de terapie intensivă, care a preluat bebeluşul şi l-a transportat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” Iaşi. Victima a fost înternată la Terapie Intensivă, medicii ieşeni anunţând Centrul Cooperativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru un posibil transfer.

  

sursa www.adevarul.ro

Related posts

Concurs pentru postul de urolog fără medicul care l-a acuzat de jigniri pe managerul Pânzaru

Oana Cordoneanu

Patru paturi libere la secția ATI Covid-19, de la Spitalul Municipal Pașcani! Rata de infectare în scădere

Oana Cordoneanu

Mai mulți morți și răniți într-o singură zi de la improvizațiile la instalațiile electrice și de încălzire! Autorităţile fac apel la populaţie să le verifice!

Redacția
Încarcă...