NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătaie pe câmpul cu lucernă, între doi bărbaţi din Heleşteni

S-au încăierat direct pe câmpul de lucernă, din cauza unei neînţelegeri banale. Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Heleşteni a fost snopit în bătaie de către un consătean, cu 44 ani mai bătrân, însă aprig la mânie.

 

 

  

S-a întâmplat ieri seară, în jurul orelor 18.30 când tânărul şi-a lăsat căruţa cu tot cu cal, pe un teren de lucernă aflat în proprietatea unui vecin de-al său.

După ce l-a luat la întrebări, proprietarul a tăbărât pe el cu pumnii şi picioarele, nemulţumit de faptul că i-a fost distrusă cultura de lucernă.

În urma loviturilor primite, tânărul s-a ales cu numeroase contuzii la cap şi abdomen, pierzându-şi cunoştiinţa. A fost preluat cu Ambulanţa şi transportat în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Paşcani. După ce a fost stabilizat, a fost transferat pentru investigaţii de specialitate la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

În paralel, poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă verificările pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile între cei doi.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cum că un tânăr de 26 de ani, în timp ce îşi lăsase căruţa, cu tot cu cal, pe o suprafaţă pe care se afla iarbă, ar fi intrat în conflict cu proprietarul respectivului teren, care l-ar fi agresat. Se continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt, urmând ca în funcţie de evoluţia stării de sănătate a persoanei, să se dispună şi alte măsuri”, a precizat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

IPJ: Atenție șoferi! Cod galben de ninsori!

Redacția

Acțiune a polițiștilor pășcăneni în târgul din Heleșteni

Redacția

Agenții de Poliție pot avea tatuaje, doar dacă sunt acoperite în întregime de uniformă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site