NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din Heleșteni pedepsit pentru că avea alcool fără autorizație

Un bărbat din județul Iași a rămas cu aceeași pedeapsă, nereușind să-i înduplece pe judecători.

 

Magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au menținut pedeapsa aplicată lui Gelu Apreutesei. Mai mult, instanța superioară l-a obligat pe acesta să achite către Direcția Regională pentru Accize și Operațiuni Vamale Iași suma reprezentând accesoriile fiscale calculate la debitul principal, conform Codului de Procedură Fiscală.

  

Inițial, bărbatul de 53 de ani a fost condamnat de Judecătoria Pașcani la doi ani și patru luni de închisoare și a dispus confiscarea băuturilor alcoolice.

Gelu Apreutesei a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi de deţinere de substanţe etilice fără autorizaţie.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul din comuna Heleşteni a fost oprit în trafic pe data de 5 august 2010 de poliţiştii din localitatea Răchiteni.

Când oamenii legii au deschis portbagajul Renaultului cu care se deplasa bărbatul, aceștia au găsit sub fân 50 de bidoane de câte cinci litri cu ţuică şi coniac.

Advertisements

Related posts

RECOMANDĂRILE POLIŢIEI IEŞENE ÎN CONTEXTUL ATENŢIONĂRII METEO

Redacția

A rămas fără bani după ce a adormit în tren. Când a coborât în Gara Pașcani a observat că nu mai are portofelul

Oana Cordoneanu

Șoferul care a ucis-o pe jandarmeriță pe trecerea de pietoni și i-a băgat fetița în comă a fost plasat în arest la domiciliu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site