RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Bărbat chel, decapitat în cadrul unui ritual din Mozambic. Autorii credeau că are aur în cap și au încercat să-l vândă

Un bărbat chel a fost decapitat în cadrul unui ritual, pentru că autorii credeau că acesta are aur în cap, potrivit Poliției din Mozambic.

Cei care au înfăptuit ritualul chiar voiau să valorifice capul, dar clientul din Mali pe care l-au contactat anterior nu s-a prezentat la locul stabilit pentru a face tranzacția, iar capul bărbatului a fost abandonat, potrivit BBC.

Unele persoane din Mozambic cred că în capul barbaților care nu au păr se află aur, iar primele rapoarte despre asemenea ritualuri au apărut încă din 2017. La acea vreme, poliția spune că oamenii care fac acest lucru cred foarte mult în această superstiție.

Fauci speră ca după varianta Omicron, pandemia să scadă în intensitate, însă atrage atenția că pentru acest lucru trebuie respectate măsurile sanitare

  

17 Jan, 19:08 | Știri externe

Germania atenționează Rusia că va plăti foarte scump dacă va acționa militar în Ucraina

17 Jan, 18:40 | Știri externe

Rusia și Belarus vor desfășura noi exerciții militare comune

17 Jan, 18:17 | Știri externe

„Comunitatea locală consideră că bărbații chei sunt bogați”, a declarat un comandant de poliție, atunci când au început să apară primele crime de acest gen, conform Tylaz.net.

De altfel, comerțul cu diverse părți umane este des întâlnit în Mozambic, Malawi și Tanzania, deoarece oamenii de aici cred că aduc noroc și dragoste,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Asasinarea lui Oleg Horjan | Vadim Krasnoselski, liderul de la Tiraspol, discuție cu ambasadorul UE în R. Moldova: ”Ancheta este sub controlul meu”

Redacția

Record absolut de cazuri noi de COVID în Marea Britanie. Aproape 80.000 de cazuri înregistrate într-o singură zi

Redacția

Cum a NIMERIT o femeie care a călătorit 5.000 de kilometri pentru nunta prietenei ei la petrecerea greșită

Redacția
Încarcă...