RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

RĂZBOI în Ucraina, ziua 788| Kremlinul critică pachetul de ajutor pentru Ucraina aprobat de SUA: „Va îmbogăți America și va ruina şi mai mult Ucraina”

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: Ajutorul aprobat de Camera Reprezentanţilor va ruina şi mai mult Ucraina

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dimitri Peskov a criticat pachetul de ajutor pentru Ucraina aprobat sâmbătă de Camera Reprezentanţilor din SUA, afirmând că ”va ruina şi mai mult Ucraina”. La rândul său, purtătoarea de cuvânt a MAE rus Maria Zaharova a calificat ajutorul american drept ” sprijin direct pentru activităţi teroriste”.

Moscova a criticat sâmbătă aprobarea de către Camera Reprezentanţilor SUA  a unui pachet de ajutor pentru Ucraina, Israel şi regiunea Indo-Pacific, inclusiv Taiwan.

„Alocarea ajutorului militar al SUA către Ucraina, Israel şi Taiwan va exacerba crizele globale”, a afirmat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, pe Telegram, conform Moscow Times, citată de News.ro.

  

Ea a numit ajutorul pentru Kiev „sprijin direct pentru activităţi teroriste” şi a spus că ajutorul pentru Taiwan reprezintă „imixtiune în afacerile interne ale Chinei”.

Sprijinul pentru Israel reprezintă „o cale directă către o înrăutăţire fără precedent a situaţiei din regiune”, a adăugat Zaharova.

Intra pe canalul GANDUL de Whatsapp!  » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Top 10 cei mai BOGAȚI oameni din lume, în decembrie 2023 / Pe ce loc se află Elon Musk, conform Forbes

Redacția

Una dintre stațiile care vor face parte din viitoarea Magistrală de metrou către Otopeni ar putea să poarte numele fostului premier Shinzo Abe, susține Marcel Ciolacu

Redacția

Casa Albă confirmă consultările pe tema repoziționării armelor nucleare, dar respinge acuzațiile RUSIEI /„NATO este alianță defensivă”

Redacția
Încarcă...