RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Motivul pentru care Google a fost amendat cu suma fabuloasă de 15 MILIOANE de dolari

Google a fost sancționat cu o amendă de 482 de milioane de lire turcești (aproximativ 15 milioane de dolari) de către Autoritatea pentru Concurență din Turcia, din cauza problemelor legate de practicile neloiale în căutările de hoteluri.

Autoritatea turcă a anunțat că decizia de sancționare a fost luată în urma constatării că Google nu a remediat problemele privind concurența pe piață, așa cum se impunea.

În special, compania a fost acuzată de practici care dezavantajează motoarele de căutare locale, în favoarea propriilor servicii. Oficialii din Ankara au subliniat că Google nu a implementat măsuri adecvate pentru a asigura o competiție corectă în căutările de hoteluri, ceea ce a dus la impunerea acestei sancțiuni semnificative, scrie Reuters.

Alphabet Inc, conglomeratul care deține Google LLC, a avut în 2023 o cifră de afaceri de 307,4 miliarde de dolari

  

Intra pe canalul GANDUL de Whatsapp!  » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Suedia vrea să le INTERZICĂ civililor să poarte veste antiglonț. Care este motivul și cum s-a ajuns ca până și copiii să le poarte

Redacția

A MURIT George Robertson, actor în celebrul film „Academia de Poliție” / „În ciuda carierei sale, cel mai important obiectiv al său a fost să-i ajute pe alții”

Redacția

Studiu: Consumul a două porții de pește pe săptămână poate crește riscul apariției cancerului de piele

Redacția
Încarcă...