RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Bac sesiunea de toamnă: 106 elevi din Paşcani susţin examenele la Târgu Frumos

Absolvenţii de clasa a XII-a care au picat examenul de Bacalaureat din sesiune vară, susţin astăzi proba scrisă la Limba şi Literatura Română. Din Paşcani s-au înscris 106 elevi, dintre care 95 de la Colegiul CF “Unirea”, şi încă 11 de la Colegiul Naţional “Mihail Sadoveanu”.

 

 

  

Pe lângă aceştia, mai sunt absolvenţii promoţiilor anterioare. Cu toţii vor fi examinaţi la Liceul Ion Neculce din Târgu Frumos.

La nivelul judeţului Iaşi sunt  1.262 de candidaţi care susţin probele scrise în patru centre de examen, la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir“ din Iaşi, Colegiul Tehnic de Transporturi şi Construcţii din Iaşi, Liceul Tehnologic „Pentru Poni“ din Iaşi şi Liceul Teoretic „Ion Neculce“ din Târgu Frumos.

Probele au început astăzi cu examenul scris la limba şi literatura română şi continuă cu proba obligatorie a profilului pe data de 24 august, în timp ce proba la alegere se va da vineri, 26 august.

Related posts

Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul vor avea lucrările corectate în format digital

Redacția

Performanță unică pentru Liceul Tehnologic Mihai Busuioc

Redacția

Elevă de la Colegiul CF “Unirea” Paşcani, selectată să participe la o conferinţă de orientare în carieră, organizată la Veneţia

Redacția
Încarcă...