NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Avarie pe conducta de apă în Vatra. Intervenția a durat aproximativ 12 ore

Angajații operatorului județean de apă au lucrat mai bine de 12 ore pentru a repara avaria apărută la conducta care alimentează cartierul Vatra. Pășcănenii care locuiesc în această zonă nu au avut apă potabilă, până în această dimineață. 

 S-a lucrat accelerat  până în zorii dimineții la rezolvarea problemei iscate la subtraversarea cu apă de la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Vatra. Muncitorii Apavital au terminat lucrările în jurul orelor 04.00 când au trecut la acoperirea șanțului săpat aseară pentru a putea interveni.

Conform celor spuse de Emil Crăciun, șeful formației de lucrări Tehnico-Edilitare din cadrul ApaVital, apa din conducta avariată ajungea până la firele de înaltă tensiune.Îmi pare rău că nu am numărul dumneavoastră de telefon pentru a vă spune că aseară am observat cum Primăria construiește trei fântâni arteziene. Noi am avut una naturală azinoapte la ora 04.00 spre dimineață s-a terminat intervenția. Apa ajungea până pe firele de tensiune”, a declarat Crăciun.

  

El a făcut afirmația astăzi în plenul Comisiei Economice, cu trimitere către Ion Moțatu, inițiatorul celor două proiecte ce aparțin societății civile. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Şeful Poliţiei unui mare oraş anunţă că şoferii Uber vor fi amendaţi. Cum gestionează poliţiştii conflictele dintre taximetrişti şi utilizatorii aplicaţiei

Redacția

Propunere: laborator specializat pentru verificarea lucrărilor la drumurile județene

Ema Roman

Pantazi a venit cu “sabia” în faţa ziariştilor: “Am crezut că am introdus sabia în teacă, nu dezgropăm morții și nu umblăm prin arhivă să vedem ce au făcut pe aici, colegii liberali, dar văd că mă obligă”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site