NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Au început lucrările de modernizare a drumului Stolniceni – Brătești, investiție cifrată la 5,6 milioane lei

Drumul comunal 108 care face legătura între Stolniceni și Brătești a intrat în programul de modernizare. Ieri a fost semnat de către primarul Costel Hugeanu ordinul de începere a lucrărilor, iar de astăzi utilajele societății care se ocupă de aceste obiectiv au început lucrul în teren.

Lucrările de modernizare au început de la intersecția cu drumul județean 208. Mai întâi se reface terasamentul, după care va fi turnat stratul de beton rutier.

Pentru acest an lucrarea va fi executată pe o lungime de doi kilometri. Se reface terasamentul după care va fi turnat primul strat de beton rutier. Această investiție va ajuta foarte mult comunitatea noastră. Este o bucurie în plus pentru noi reînceperea lucrărilor, mai ales că acest proiect încercăm să îl implementăm încă din anul 2008“, ne-a declarat Costel Hugeanu, primarul comunei Stolniceni Prăjescu.

În cadrul acestui proiect vor mai fi betonate șanțurile și podețele, cât și căile de acces către proprietățile oamenilor. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 5,6 milioane lei, ea urmând a fi finalizată în maxim trei ani de zile. 

Precizăm faptul că din data de 25 octombrie traficul rutier pe acest sector de drum va fi închis preț de câteva zile pentru a fi turnat primul strat de beton rutier.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Cinematograf aprobat pentru comuna Ciohorăni. Hârlăul este și el pe listă!

Marius Parteni

S-a atribuit contractul pentru renovarea unei şcoli din Tătăruşi

Redacția

Sireţel: Tânărul de 17 ani care în toamna anului trecut a ucis un pădurar rămâne în arest

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site