NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Atenție la zăpada depusă pe acoperișul imobilelor unde locuiți sau a instituțiilor publice

Fiți atenți pe unde circulați! Zăpada depusă pe acoperișul imobilelor de locuit sau pe cele ale instituțiilor publice poate oricând să cadă, iar dumneasvoatră ați putea fi victima unui acccident.

 

Doar în cursul zilei de ieri la redacție ne-au sunat doi locatari ai unor imobile din zona piețeii deal, pentru a ne ruga să informăm cetățenii să fie atenți pe unde circulă.

 Zăpada căzută dă mari bătăi de cap și angajaților Casei Municipale de Cultură. Cei care trec prin această zonă sunt rugați să nu circule pe lângă clădire, fiind pericol ca zăpada să cadă. Problema îi îngrijorează pe cei de la Casa de Cultură dintr-un alt motiv. Zăpada depusă ar putea afectat strucuta de rezistență a acoperișului.„Ne confruntăm cu unele probleme legate de zăpadă. Nu pot să vă dau detalii, pericole există, remedierea problemei nu ține de noi. A fost și domnul primar, domnul viceprimar, aici beneficiarul fiind Consiliul Local. Nu vă pot da prea mari detalii pentru că nu știu  la ce concluzii s-a ajuns”, ne-a declarat Samir Marcu, organizator spectacole Casa de Cultură.   

Citește și: { loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Răzvan Grecu: „În campanie politicieni dădeau barabule, că așa se spune popular la cartofi, și ulei, acum o să se dea apă, nu?”

Marius Parteni

Prest Serv Apa a anunțat Primăria că din 1 iunie nu mai primește spre epurare apele canalizate de ApaVital

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi instigă aleșii locali să încalce legea pentru ApaVital! Directorul economic al Primăriei spune că orice redevență mai mică decât rata la BEI contravine legii

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site