NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a pierdut procesul cu ApaVital pe excepții!

Acțiunea Primăriei municipiului Pașcani împotriva ApaVital a fost anulată de judecătorii Tribunalului Iași. Aceștia au admis excepțiile ridicate de avocații operatorului ieșean, considerând că UAT Pașcani nu are o calitate procesuală activă în acest proces.

Un alt motiv invocat de magistrații care au anulat acțiunea este că primarul Dumitru Pantazi, cel care apărea ca reprezentant al UAT Pașcani, nu a putut să dovedească că a fost desemnat de Consiliu Local să-l reprezinte.

  

Din păcate fondul procesului nu a fost discutat, deoarece condițiile minime cerute de lege nu au fost îndeplinite de reprezentanții Primăriei: calitatea procesuală și mandatul de reprezentare.

Acțiunea Primăriei avea ca scop sistarea debranșărilor de la apă a blocurilor din municipiu și anularea contractului de delegare a serviciului de apă canal către ApaVital Iași.

Decizia magistraților nu afectează bugetul local și nu validează activitatea ApaVital în Pașcani!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Licitație pentru autorizarea a trei taximetre: firmele mari preferate în defavoarea taximetriștilor independenți! În Pașcani sunt ore în care nu găsești niciun taximetru!

Răzvan Grecu

Ioan Danu, consilier local PC, a luat atitudine față de tunul pe care primarul Dumitru Pantazi vrea să-l tragă pe strada Gării!

Răzvan Grecu

Iluminatul stradal şi toaletarea spaţiilor verzi – solicitările de la Boşteni în cadrul audienţelor

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site