RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Armă de vânătoare și două carduri furate din mașina unui afacerist pășcănean. Poliția caută autorul

De aproximativ o săptămâna, agenții din cadrul Biroului Judiciar fac cercetări pentru a depista autorul sau autorii unei spargeri de mașini. Din aceasta au fost sustrase bunuri ale proprietarului, o borsetă în care se aflau carduri bancare, dar și o armă de vânătoare. Dispariția armei este lucrul care îi îngrijorează cel mai mult pe polițiști. Proprietarul a declarat la Poliție că a uitat-o în mașină seara când a ajuns acasă. În husa în care aceasta se afla nu erau cartușe.

Gheorghe Costan, proprietarul mașinii, deține legal arma de vânătoare el fiind și membru al Asociației Vânătorilor și Pescarilor Pașcani.

„Am depus o plângere și atât. Poliția face anchetă”, ne-a spus Gheorghe Costan. În borseta în care erau cardurile acesta avea scris pe o hârtie și codurile PIN, așa că individului care a dat spargerea nu i-a fost greu să scoată banii.

  

Surse Judiciare susțin că din conturi au fost scoși 1400 de lei. „Se fac verificări în acest caz. A dispărut o armă și niște carduri. Mai multe nu putem declara”, ne-a spus telefonic Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani.  

Gheoghe Costan a fost unul din fondatorii societății Constructorul SA, actualmente fiind unul din acționarii societății Constructorul Serv SRL.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Body-cam-uri pentru polițiștii locali pășcăneni

Redacția

Dosar de moarte suspectă după decesul unui fost polițist din Pașcani

Marius Parteni

Elev din Pașcani lovit de un autobuz pe strada Ceferiștilor (FOTO – VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...