NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Atenţie, şoferi! Veţi fi luaţi la întrebări în trafic de cei de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri

La nivel naţional, vor fi realizate anchete de circulaţie în apropierea marilor oraşe, în perioada 17 septembrie- 29 octombrie. 

 

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că se vor desfăşura la nivel naţional măsuratori precum şi anchete de circulaţie, de tip origine-destinaţie în locaţii caracteristice reţelei de drumuri adiacente municipiilor Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Brăila, Iaşi, Oradea, Sibiu, Timişoara“, au anunţat oficialii CNADNR.Şoferii vor fi întrebaţi despre scopul, originea şi destinaţia deplasării, câţi pasageri sunt în autoturism, dar şi tipul de marfă pe care îl transportă.Datele vor fi utilizate pentru realizarea unui master plan privind transportul la nivel naţional, dar şi Strategia de dezvoltare a sistemului naţional de transport pe termen scurt, mediu şi lung.

Advertisements
  

sursa adevarul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ciucă, întrevedere cu Mahmoud Abbas. Ce au discutat cei doi lideri politici

Redacția

Durerea de cap la copii. Dr. Maria-Cristina Cazacu (MedLife): Părinții trebuie să știe că adesea durerile de cap nu au la baza patologii grave, însă, dacă durerea persistă, este necesar un consult neurologic

Redacția

Zile libere 2020: angajații vor avea 15 zile libere. Patru vor pica în zile de sâmbătă sau duminică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site