RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Argentina s-a calificat în optimile Cupei Mondiale de Fotbal după victoria în fața Poloniei

MacAllister și Alvarez au înscris în repriza secundă cele două goluri prin care Argentina a învins miercuri seară Polonia la Cupa Mondială de Fotbal din Qatar.

În prima repriză, starul argentinian Lionel Messi a ratat un penalty. Argentina avea nevoie de victorie pentru a-și asigura calificarea din grupă.

În celălalt meci din grupa C, Mexic a învins Arabia Saudită cu 2-1.

La finalul meciurilor din grupă, Argentina și Polonia, condusă de superstarul Robert Lewandowski, s-au calificat în optimi, în timp ce Mexic pleacă acasă.

  

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dialog de la distanță între Boc și Drulă pe tema centurii metropolitane a Clujului / Boc: Sunt extrem de supărat pe USR Drulă care ne-a scos centura metropolitană din PNRR / Drulă: „E o administrație incapabilă care caută țapi ispășitori”

Redacția

Germania şi Ucraina mai prudente decât Statele Unite, care anunță un atac iminent al Rusiei/ Ministrul german de externe: Nu ştim dacă un atac a fost deja decis

Redacția

70% dintre medicii din spitalele publice s-au vaccinat împotriva COVID-19

Redacția
Încarcă...