RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Apel public pentru finalizarea Casei praznicale din satul Oboroceni

Adminstrația publică locală din comuna Heleșteni alături de reprezentanții bisericii din satul Oboroceni caută soluții pentru finalizarea unei construcții inițiate în anul 2015.

 Anul trecut a fost realizat un proiect de construcție a unei case praznicale în satul Oboroceni, proiect foarte important pentru comunitate.  

Este vorba despre casa praznicală din satul Oboroceni. Proiectul a fost realizat, a fost emisă autorizația și s-a turnat fundația. Următorul pas este achiziționarea ușilor și a geamurilor, însă este nevoie de fonduri. În acest sens, primarul comunei Heleșteni face un anunț public care vizează cetățenii din acest sat, atât cei care sunt acasă, cât și cei plecați în străinătate.

  

Pe această cale rog toţi posibili donatori şi ostenitori atât din satul Oboroceni cât şi cei plecaţi în ţară sau străinătate pentru a înţelege importanţa construirei unei Case praznicale. Necesitatea acestei investiţei care a fost demarată în 2015,lucrare pe care ne-o dorim pentru a fii finalizată şi sfinţită . Acest edificiu va veni în sprijinul credincioşilor atât cei care locuiesc în sat cât şi cei plecaţi care au parinţi, bunici plecaţi la cele veşnice ,pentru a putea desfaşura servicii religioase ,duhovniceşti,sociale în bune conditii. Sper alături într-o frumoasă colaborare cu toti fii satului,care pot ajuta fiecare după puterea ,priceperea de-a dărui”, ne-a declarat Constantin Hîra, primarul comunei Heleșteni.

Related posts

Viitorul în muzică al unei artiste din comuna Ruginoasa este sub semnul întrebării:“Pentru mine muzica este hrană sufletească”

Teona Gherasim

Solidaritate pentru Ana, tânăra pășcăneanca bolnavă de cancer!

Oana Cordoneanu

Un pădurar a fost omorât de viespi

Redacția
Încarcă...