NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apa potabilă va fi oprită mâine în zona deal, cartierul Micro

Miercuri, 5 martie, furnizarea de apă potabilă va fi oprită în zona deal, cartierul Micro. Datorită necesității executării unor lucrări la rețeaua publică de alimentare cu apă din Municipiul Pașcani, în intervalul orar  9.00 – 13.00 va fi întreruptă alimentarea cu apă potabilă.

 Comunicat de presă: „Va comunicam faptul ca datorita necesitatii executarii unor lucrari la reteaua publica de alimentare cu apa din Municipiul Pascani, in data de  05.03.2014, in intervalul orar  9.00 – 13.00 va fi intrerupta alimentarea cu apa potabila pentru consumatorii situati in zona „DEAL” – cartier „MICRO” din Municipiul Pascani. Rugam utilizatorii din cartierul „MICRO” sa-si creeze  rezerve de apa pentru asigurarea nevoilor curente pentru perioada in care furnizarea apei va fi intrerupta. Va asiguram ca se depun toate eforturile pentru reluarea furnizarii apei in cel mai scurt timp. Va  multumim pentru intelegere”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

Advertisements

Related posts

Strategia de Dezvoltare a Pașcaniului a costat 60.000 de lei! Două zile de discuții cu cetățenii și factorii de decizie despre cum se va dezvolta „Sighișoara” în următorii 6 ani!

Răzvan Grecu

TELEM: Mihai Dorus, ApaVital: “Pascanenii nu isi permit sa piarda 13 milioane de euro. ApaVital va fuziona cu Prest Serv Apa Pascani” (VIDEO)

Redacția

Două firme vor să modernize străzile din Pașcani! Contractul este de peste 120.000 euro

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site