RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Monstrul cu chip de om. Tată arestat după ce și-a violat fiica de 13 ani

Poveste din filmele de groază într-o comună din județul Iași, unde tatăl și-a violat fiica de numai 13 ani.

Florin A. de 40 ani din satul Buznea, comuna Ion Neculce, și-a violat una din cele 2 fiice minore pe care le are, la data de 28 februarie 2014.

Polițiștii au aflat despre fapta sa, de la mama fetiței care este plecată la muncă în străinatate. Fetița a sunat-o și i-a povestit acesteia ce a pățit, iar femeia s-a adresat imediat polițiștilor. În fața procurorilor Florin A. nu și-a recunoscut fapta, spunând că este nevinovat, însă probele de la fața locului și cele de la medicul ginecolog au demonstrat contrariul.

  

Judecătorii pășcăneni au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar pe data de 3 martie 2014, bărbatul a fost depus în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Iași, acesta riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 5-12 ani pentru viol.

Advertisements
Advertisements

”La data de 3 martie 2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani, a formulat o propunere de arestare preventivă pe numele unui bărbat din satul Buznea, comuna Ion Neculce, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta a întreținut un raport sexual neconsimțit cu fiica sa de 13 ani. Propunerea formulată de Parchet a fost admisă de către Judecătoria Pașcani și s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile”, ne-a declarat Alina Daniela Enea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii din Târgu Frumos, într-o singură zi. 7 permise de conducere reținute

Oana Cordoneanu

Tânăr arestat după ce a bruscat o bătrâna şi i-a furat geanta

Redacția

Tragedie la ISU. Un pompier de 38 ani a murit într-un spital din Iași după ce a fost salvat inițial de colegi. Barbatul urma să devina tată

Carmen Bălăceanu
Încarcă...