NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Se reia campionatul și în Ligile inferioare

Echipele care evoluează în eșaloanele inferioare, respectiv ligile a IV a și a V a, vor începe returul de campionat pe data de 9 martie.

 

  

Conform șefului Asociației Județene de Fotbal Iași, Sorin Boca, singura echipă care nu a clarificat dacă se va prezenta la startul returului este formația Unirea Alexandru Ioan Cuza, ce evoluează în Liga a V a, Seria III Pașcani.

La finalul turului, în Seria III din Liga a V a, lider este Moldova Cristești cu 34 puncte acumulate în 15 partide disputate, urmată de Viitorul Hărmănești cu 32 puncte acumulate, iar pe poziția a III a, se află Siretul Stolniceni Prăjescu cu 31 puncte acumulate.

”Nu am vești clare din partea formației din localitatea Alexandru Ioan Cuza, ei încă nu s-au prezentat la viză. Am discutat cu primarul de acolo și mi-a transmis faptul că mâine sau poimâine se hotărăște dacă mai continuă sau nu”, ne-a declarat Sorin Boca, președintele AJF Iași

În Liga a IV a, Seniori, Viitorul Târgu Frumos a terminat turul pe prima poziție cu 45 puncte acumulate, la doar un punct distanță de pricipala candidată la promovare, Rapid Dumești. Pe locul al III-lea din clasament a terminat turul formația Siretul Lespezi, cu 39 punte acumulate. 

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

Doi rugbyști pășcăneni se pregătesc pentru mondialul din Franța

Marius Parteni

Etapă fără surprize în Ligile inferioare județene. Lupta la promovare continuă în Liga a V a, Seria 3

Răzvan Grecu

Weekend handbalistic la Sala de Sport de la stadion

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site