RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apa potabilă sistată șapte zile în comuna Lespezi

Apa potabilă este sistată în comuna Lespezi, de astăzi, 1 august, până miercuri, 7 august. Motivul pentru care apa este oprită, ar fi o defecțiune apăruta la Stația de pompare a apei Lespezi. 

 

  

Într-un comunicat, ApaVital anunță că are o echipă de intervenție mobilizată, aceasta fiind deja pe teren încercând să repare problema.

„În vederea remedierii unei defecțiuni apărută la Stația de pompare a apei Lespezi, ApaVital se află în neplăcuta situaţie de a nu furniza apă potabilă de joi 1 august 2019, până miercuri 7 august 2019 pâna la ora estimată 21:00, către utilizatorii din localitatea Lespezi.

Pentru a elimina cât mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.”

Related posts

Trei admişi din 21 de candidaţi pentru funcţia vacantă din cadrul Primăriei. Intră să vezi cine urmează să susţină interviul!

Ema Roman

Consilierii locali chemați să-și asume gestionarea programului școlar „Cornul și Laptele”

Răzvan Grecu

Cristian Dide și Asociația ”Evoluție în Instituție” atacă în instanță dispoziția primarului Pantazi privind adunările publice

Răzvan Grecu
Încarcă...