NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Anchetă la Lespezi: O minoră de zece ani ar fi fost violată de un bătrân

Poliția din comuna Lespezi a fost sesizată de o persoană din localitate despre un presupus caz de viol. Victima ar fi o fetiță în vârstă de 10 ani. Ancheta este în plină desfășurare, pentru a se vedea dacă cele sesizate se confirmă.

 

Vineri, 5 mai, fetița a mers împreună cu mama ei la un localnic pentru a-l ajuta la treburile gospodărești. Mama fetei ar fi consumat băuturi alcoolice pe parcursul zilei. Persoana care a sesizat acest caz Poliției susține că fetița ar fi fost supusă la perversiuni de către bătrânul care le-a tocmit pentru muncă.

  

Toate faptele relatate au fost posibile cu acordul mamei micuței. La nivelul Poliției Pașcani și Primăriei Lespezi s-au format echipe de lucru. Fetița urmează să discute în prezența mamei cu un asistent social, după care va fi dusă pentru investigații suplimentare la Institutul de Medicină Legală Iași.

Autoritățile încearcă să afle dacă sesizarea se confirmă și faptele s-au petrecut exact cum au fost relatate. Dacă ele se vor adeveri atât bătrânul cât și mama fetei vor fi puși sub acuzare.  

Advertisements

Related posts

Cei mai mulţi evazionişti ieşeni, în domeniul construcţiilor şi în cel al alimentaţiei

Redacția

Inconştienţa la volan: tânăr din Heci condamnat pentru moartea prietenului cu care a fost la grătar

Redacția

Pedeapsa individului care a sărit cu şurubelniţa la gâtul poliţiştilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site