RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Amintiri din mandatul de viceprimar: Ce corecții primea Pantazi de la primarul Rățoi!

Perioada în care a fost viceprimar îl macină pe actualul edil al Municipiului Pașcani. O demonstrează acest lucru câteva declarații făcute în ședința de Consiliu Local, desfășurată ieri.

"Eu nu știu nimic, pentru că nu am fost lăsat să mă implic în aceste servicii. Ori de câte ori am încercat … cu nuiaua peste deget", a susținut priamarul Dumitru Pantazi. Edilul local face referire la perioada în care a fost viceprimar, atunci când destinele localității erau în mâinile lui Neculai Rățoi.

  

Primarul a făcut această declarație atunci când discuta pe marginea proiectului buget al Prest Serv Apă. Pantazi a susținut că acest document este un ghiveci și a solicitat ca el să fie amânat pentru o altă ședință. Unul din cei vizați de declarațiile critice ale edilului a fost Ioan Prisecaru, care încerca să îi explice că și Primăria datorează bani societății de apă, pentru o serie de investiții realizate, în cadrul proiectului european ce se află în derulare din 2002. Aici primarul a spus că nu știe nimic din cele spuse, pentru că nu a fost lăsat să se implice în aceste servicii.      

Vizibil nervos pe cifrele economice prezentate de către șefii serviciilor publice Dumitru Pantazi le-a transmis consilierilor că se impune o analiză atentă a activității acestora, pentru a se decide asupra viitorului lor. 

    Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primarul Pantazi blochează proiectul liberalilor de scădere a prețului de facturare a gigacaloriei

Răzvan Grecu

Nouă metodă de a opri mașinile urmărite (VIDEO)

Redacția

România investește în construirea de penitenciare și instanțe de judecată

Redacția
Încarcă...