NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată la consumatori de pe mai multe străzi din Tg. Frumos şi în localitatea Buznea

Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 18 aprilie, începând cu ora 15.00, la consumatori din Tg. Frumos, străzile:

 

 22 Decembrie;

Buznei;

Brăieşti;

Cuza Vodă;

N. Bălcescu;

Eternităţii;

Unirii;

Nucăriei;

G. Coşbuc;

Justiţiei;

Măicuţei

 şi în loc. Buznea.

 Reluarea serviciului de distribuţie se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

 Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări.

Advertisements
Loading...

Related posts

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi propune un curs intensiv de Marketing Online

Redacția

BUTTERFLY JUICE BAR – fresh-uri de fructe la Colegiul Tehnic C.F. “Unirea”, Pașcani

Redacția

SVSU Lespezi va participa la etapa națională a concursurilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site