NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Află cine sunt funcționarii care te vor verifica dacă ai casa asigurată!

De la 1 septembrie proprietarii de locuințe trebuiau să încheie asigurarea obligatorie pentru imobilul aflat în proprietate în conformitate cu prevederile legii nr. 260/2008.

 

Astfel, pășcănenii vor trebui să scoată din buzunare 20 euro pentru construcțiile cu destinația de locuință de tip A (construcție cu structură de rezistență din beton armat, metal ori lemn sau cu pereți exteriori din piatră, cărămidă arsă ori din orice alte materiale rezultate în urma unui tratament termic și/sau chimic.) sau 10 euro pentru construcțiile cu destinația de locuință de tip B (construcția cu pereți exteriori din cărămidă nearsă sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic și/sau chimic.).

 Pășcănenii care nu au încheiată asigurarea obligatorie de locuință și nu au încheiată nici asigurare facultativă, riscă amenzi de până la 500 de lei pe lună. Cei nominalizați de către Primărie pentru a verifica și amenda pe propriietarii de locuințe sunt: Cătălin Radu – referent la Serviciul Taxe şi Impozite Locale, ing. Ciolacu Miron Benona – consilier la Poliţia Locală, ing. Corduneanu Eugen – Compartiment Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal.

Advertisements
  

 Conform datelor primite de la Primărie pe raza municipiului Paşcani sunt un număr de 14.814 costrucţii cu destinaţia de locuinţă.

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Reacția lui Pantazi după demisiile membrilor CA de la PSA:”Alții la rând”

Marius Parteni

CCR: Pensiile speciale ale aleșilor locali, neconstituționale

Redacția

Microbuzele vor transporta calatorii doar pe scaune. Ce alte reguli vor trebui respectate in transportul in comun si in taxi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site