NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Cum se fură banii cu penseta

Caz fără precedent în Constanţa. Doi tineri au fost prinşi în timp ce trăgeau bani dintr-un bancomat cu o pensetă. “N-am mai văzut aşa ceva!”, a exclamat un poliţist. 

Scena incredibilă a fost surprinsă de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa. Azi noapte, în jurul orei 01.50, poliţiştii au observat doi tineri pe strada Ştefan cel Mare, agitându-se în dreptul unui ATM aparţinând unei unităţi bancare. Unul dintre cei doi tineri tocmai scosese bancnote din bancomat cu ajutorul unei pensete din metal.

Luaţi la întrebări de oamenii legii, tinerii au spus că au folosit un card bancar valid emis de o altă unitate pe numele unuia dintre ei. La controlul corporal sumar al celor doi tineri, unul în vârstă de 22 de ani şi cel de-al doilea de 20 ani, ambii din municipiul Mangalia, asupra primului a fost găsită suma de 10.000 lei, în bancnote de 5,10,50 şi 100 lei, sumă provenită din bancomatul cu pricina.

Advertisements
  

Citiţi mai mult pe EVZ.ro

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Istoria mai puțin știută ale cazinourilor din Suedia

Redacția

România, analizată de doi bloggeri din Marea Britanie: fascinaţi de peisaje, ospitalitate şi WIFI-ul gratuit, îngroziţi de drumuri şi de gunoaie

Redacția

5 moduri în care blockchain influențează industria cazinourilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site