NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Supărați că a întârziat mașina de gunoi să treacă pe stradă lor

Cetățenii de pe Aleea Ștefan cel Mare, din municipiul Pașcani sunt supărați pe operatorul regional de salubritate că nu le-au ridicat gunoiul. Situația a fost semnalată de o pășcăneancă. „De două zile gunoiul de pe Aleea Ștefan cel Mare nu a fost ridicat. Este o mizerie de nedescris și un miros insuportabil. Eu nu văd de ce aș plăti dacă ei nu ne fac curățenie. Vă rog să trimiteți pe cineva să vadă ce mizerie este aici, ca să vadă toată lumea, ne-a declarat femeia.

 Se pare că locuitorii plătesc lunar operatorului de salubritate, iar astăzi și-au arătat nemulțumirea, deoarece mașina de gunoi nu a trecut să le ridice gunoiul. Ghenele și tomberoanele sunt pline, iar mirosul devine insuportabil pentru cetățeni. 

În replică, directorul Eco Salubritate motivează această întârziere. Acesta susține că angajații merg zilnic să ridice gunoiul din municipiu, însă ieri au avut loc lucrări în acea zonă, motiv pentru care nu au avut acces la tomberoane.

  

Am fost și am verificat pe teren. Ieri s-au ridicat capacele la nivel și nu a putut intra mașina pentru a ridica gunoiul. În perioada aceasta când se lucrează vor mai fi astfel de probleme, dar este vorba doar de o zi”, ne-a declarat Eduard Dumea, director Eco Salubritate SA Pașcani.

Așadar, în cazul în care situația se va mai repeta pe raza municipiului, directorul recomandă înțelegere deoarece problema nu se va prelungi pe durata a mai multor zile.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarul Pintilie face apel pentru colectarea selectivă a gunoiului! ”Cantitatea selectată este de 1%, trebuie să ajungem la peste 50%”

Oana Cordoneanu

Se montează gazon în mai multe zone din municipiu

Irina Gherasim

Dosarul „AgroComplex”: Doi funcționari publici se întorc la muncă! Primăria trebuie să le achite salariile pe 3 ani!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site