NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Admiși la Școlile de Poliție

838 de candidați au fost admişi la Școlile de Poliție, în urma concursului desfășurat săptămâna trecută. Aceștia se vor prezenta la școli, până pe 1 octombrie.

 

În perioada 5-11 septembrie a.c., la Şcoala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca  s-a desfăşuratconcursul de admitere, sesiunea septembrie 2016.

  

Anul acesta concurența a fost 4 candidați pe un loc. Astfel, la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, pe cele 700 de locuri, s-au înscris 3.082 de candidați, iar la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj, pe 150 de locuri, s-au înscris 582 de candidați.

După proba scrisă de verificare a cunoştinţelor la limba română şi limba străină, susţinută sâmbătă, 10 septembrie a.c., 838 de tineri au reuşit să își vadă numele pe lista celor admişi. Dintre aceștia, 517 sunt băieți, iar 311 sunt fete.

Advertisements
Advertisements

Pe cele 22 de locuri alocate pentru romi, au fost admiși 13 candidați, iar pe cele 11 alocate pentru alte minorități, au fost admiși 8 candidați.

Cei admiși sunt aşteptaţi să se prezinte la sediul şcolilor, până pe 1 octombrie.

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tinerii pășcăneni care au jefuit gigantul american E-Bay. Anchetă explozivă la Crima Organizată

Redacția

Studentul-măcelar care şi-a înjunghiat colegii de cămin, închisoare pe viaţă. Culisele procesului în care criminalul nu a recunoscut fapta până la final

Redacția

Pășcănean arestat la domiciliu pentru infracțiuni la regimul rutier

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site