NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administratorul public, Gică Zanet, nemulţumit de salariul net de 5.600 de lei pe care-l câştigă în Primărie! Cum comentezi? (VIDEO)

Culmea nesimţirii în Primăria municipiului Paşcani: administratorul public Gică Zanet este nemulţumit de cei 5.600 de lei pe care îi încasează lunar în mână, pentru munca prestată.

Declaraţia incredibilă a fost făcută în toiul unei discuţii cu reporterii noștri pe marginea rezultatelor concursurilor privind selecția candidaților pentru Consiliile de Administrație ale societăților din subordinea Consiliului Local.

  

 Pus în fața unor documente oficiale, acesta nu a vrut să-şi asume în nici un fel rezultatele concursului pentru completarea consiliilor, unde candidaţii au obţinut punctaje mai mari decât baremul oficial.

 Întrebat de editorul NewsPascani.com, Răzvan Grecu, dacă pentru cei 8.000 de lei cât reprezintă salariul lunar brut, nu ar fi trebuit să verifice legalitatea rezultatelor acestor concursuri, mai ales că a semnat pentru primirea lor, Gică Zanet a spus că nu.

Advertisements

 “Eu câştig 5.600 de lei în mână pe lună. Nu e mult, eu consider că e puţin. Nu aveam obligaţia de a verifica acele rezultate. Firma respectivă poartă răspunderea lor”, s-a plâns administratorul public al municipiului, Gică Zanet, cel care este şi cuscrul primarului Dumitru Pantazi.

 Precizăm faptul că în Paşcani salariul mediu este de aproximativ 800 de lei pe lună.

Advertisements

{flv}diverse/zanet salarii{/flv}

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

ApaVital va relua la Pașcani întreruperea furnizării apei

Redacția

Pintilie i-a explicat lui Pantazi cum se construiește rapid un cimitir

Răzvan Grecu

Jitaru acuzată că încalcă legea când face ordinea de zi a ședințelor de Consiliu Local

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site