NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

109 locuri de muncă vacante la Pașcani prin ALOFM. 502 oferte în străinătate prin rețeaua Eures. Cele mai bine plătite locuri sunt pentru medici, asistenți medicali și bucătari șef (DOC)

Pășcănenii aflați în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru unul dintre cele 109 puse la dispoziție de Agenția Locală. La fel ca în lunile precedente, cele mai multe sunt pentru cei cu studii medii.

Principalii angajatori sunt în industria confecțiilor și a construcțiilor. Firmele din aceste domenii caută faianțar, zugrav, finisori, confecționere și muncitori necalificați. Angajatorii mai au locuri de muncă disponibile pentru tâmplar, bucătar, pizzer, brutar, paznic, șofer, fochist, morar, strungar. Persoanele cu studii superioare pot opta pentru un post de inginer CTC, inginer mecanic, inginer metalurg, designer vestimentar, economist.

 Oferta completă a locurilor de muncă poate fi consultată AICI.

  

 Pășcănenii care doresc să muncească în străinătate se pot angaja și prin rețeaua Eures. Oferta este de 502  locuri, în Danermarca,Germania, Irlanda, Marea Britanie,Norvegia,Polonia, Spania și Ungaria. Cele mai multe posturi sunt în Marea Britanie, 235. Cel mai bine remunerate sunt posturile de medic, pentru care se oferă salarii de 4.000 de euro pe lună în Irlanda.

 Pentru a vedea lista completă intrați AICI.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Județul Iași, locul patru pe ţară la numărul mormanelor de gunoi semnalate în natură

Redacția

Windows 9. Asa va arata sistemul de operare pe care il pregateste Microsoft

Redacția

Val de agresiuni pe fondul consumului de alcool

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site