NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

109 locuri de muncă vacante la Pașcani prin ALOFM. 502 oferte în străinătate prin rețeaua Eures. Cele mai bine plătite locuri sunt pentru medici, asistenți medicali și bucătari șef (DOC)

Pășcănenii aflați în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru unul dintre cele 109 puse la dispoziție de Agenția Locală. La fel ca în lunile precedente, cele mai multe sunt pentru cei cu studii medii.

Principalii angajatori sunt în industria confecțiilor și a construcțiilor. Firmele din aceste domenii caută faianțar, zugrav, finisori, confecționere și muncitori necalificați. Angajatorii mai au locuri de muncă disponibile pentru tâmplar, bucătar, pizzer, brutar, paznic, șofer, fochist, morar, strungar. Persoanele cu studii superioare pot opta pentru un post de inginer CTC, inginer mecanic, inginer metalurg, designer vestimentar, economist.

 Oferta completă a locurilor de muncă poate fi consultată AICI.

  

 Pășcănenii care doresc să muncească în străinătate se pot angaja și prin rețeaua Eures. Oferta este de 502  locuri, în Danermarca,Germania, Irlanda, Marea Britanie,Norvegia,Polonia, Spania și Ungaria. Cele mai multe posturi sunt în Marea Britanie, 235. Cel mai bine remunerate sunt posturile de medic, pentru care se oferă salarii de 4.000 de euro pe lună în Irlanda.

Advertisements
Advertisements

 Pentru a vedea lista completă intrați AICI.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primarul milionar al Pașcaniului, mesaj vizionar și umilitor de sărbători!

Marius Parteni

Ce locuri de muncă mai sunt scoase la concurs la instituţiile bugetare din Iași

Redacția

Care sunt rudele de gradul 1, conform Codului Civil. Soţul este rudă de gradul 1?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site