NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administrația Pantazi a eșuat în dezvoltarea Pașcaniului: Consiliul Județean va construi un parc industrial la Holboca, deși în cărți era și Pașcaniul! Primăria nu are teren pentru așa ceva!

La un an de zile de la inițiativa consilierului județean, Romeo Vatră, de a înființa un parc industrial la Pașcani, primarul Dumitru Pantazi nu a reușit să identifice o suprafață de teren pe care să o pună la dispoziția Consiliului Județean Iași.

 

  

În urmă cu un an, liberalul Romeo Vatră a inițiat două proiecte de înființare a două noi parcuri industriale în județul Iași: unul la Pașcani și altul în localitatea Holboca. La acea dată, politicianul explica de ce a ales Pașcaniul pentru înființarea unui parc industrial.

„Se dorește înființarea acestui parc la Pașcani deoarece orașul reprezintă un pol al județului Iași care trebuie dezvoltat. S-a ținut cont de faptul că municipiul se va afla la confluența dintre viitorul drum expres Ploiești- Pașcani și autostrada Iași- Târgu Mureș”, își explica inițiativa Romeo Vatră.

După un an de zile, din cele două parcuri doar unul va fi aprobat. Mâine în sedința de Consiliu Județean Iași, va fi supus dezbaterii proiectul de înființarea unui parc industrial la Holboca. Primăria municipiului Pașcani nu a răspuns acestei inițiative.

Vatră a taxat dezinteresul administrației Pantazi pentru această inițiativă, printr-un mesaj pe Facebook.

„Încă o dovadă că cei aflați, încă, la conducerea municipiului Pașcani sunt incompetenți și nu sunt interesați de dezvoltarea orașului! Se implineste un an de cand am inițiat proiectele a două noi parcuri industriale, care au fost aprobate în CJ. La Pașcani încă nu s-a găsit o soluție, în schimb, mâine vom aproba înființarea unui parc industrial la Holboca”, a postat Romeo Vatră pe Facebook.

Menționăm că municipalitatea deține 50 de hectare de teren, la serele Blăgești, care însă nu sunt eliberate de către societatea Legume SA, la ca este acționar un angajat de-al firmei primarului Dumitru Pantazi.

Advertisements

Related posts

Concurs de manager la Spitalul Municipal Pașcani

Oana Cordoneanu

S-a identificat terenul unde vor fi relocați agenții economici din piața vale, de pe zona de siguranță stabilită de ISU Iași

Marius Parteni

Directorul executiv al ANPM: “ApaVital funcţionează la Paşcani fără aviz de mediu”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site