NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune pentru combaterea cerșetoriei și a comerțului ilicit stradal, la Pașcani

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Paşcani împreună cu lucrători din cadrul I.J.J. Iaşi, au acţionat în zona bisericilor, a pieţelor, a unităţilor de alimentaţie publică, a supermarketurilor dar şi a altor locuri aglomerate din  Paşcani pentru prevenirea şi combaterea faptelor de cerşetorie precum şi a activităţilor de comerţ ilicit stradal şi luarea măsurilor legale faţă de cei depistaţi încălcând legea.

Acțiunea a avut loc pe parcursul zilelor 23 și 24 iunie, între orele 09:00 – 14:00.

 Au fost vizate 12 zone din municipiul Paşcani. Au fost legitimate 92 de persoane  şi aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, dintre care 13 conform Legii nr. 61/1991 (10 fiind pentru cerşetorie) şi 1 conform Legii 12/1990 R. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 1800 lei.

  

În cadrul  activităţilor desfăşurate   s-a acţionat şi pentru prevenirea furturilor din buzunare şi bagaje şi s-a asigurat ordinea şi liniştea publică pe raza municipiului Paşcani. Spre exemplu, fost depistată  o tânără de 19 de ani, din municipiul Paşcani, în timp ce se afla pe str. Grădiniţei şi apela la mila publicului. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei conform Legii 61/1991.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Activitatea IPJ Iași pe primele două luni din 2015: au fost aplicate 17.413 sancţiuni contravenţionale, 1154 permise de conducere suspendate. A crescut numărul cazurilor de evaziune fiscală

Redacția

Dublă crimă anunţată la Poliţie cu o oră înainte de a se întâmpla

Redacția

Senatul a votat! Inchisoare de la 2 la 7 ani pentru cei ce omoara si chinuie animale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site